اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده

یارانه فرزندان سه برابر می شود؟ + جزئیات

یارانه فرزندان سه برابر می شود؟ + جزئیات جزئیات افزایش سه برابری یارانه فرزندان را در ادامه بخوانید.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۱ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 21
کد خبر: ۵۹۸۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیا یارانه فرزندان سه برابر می شود؟/ با گذر از دوران کنترل جمعیت از اواخر دهه 60 تا اواخر دهه 80، با کاهش شدید نرخ رشد جمعیت، سیاست‌های جمعیتی جمهوری اسلامی ایران بر افزایش موالید قرار گرفته است؛ موضوعی که فارغ از دشواری جا انداختن شرایط جدید بعد از سال‌ها تشویق به کنترل جمعیت، در شرایط روز کشور به ویژه از نظر اقتصادی کار دشواری است. در سال‌های گذشته، سیاست‌های دولت و مجلس در فراهم نساختن زمینه سند کلان جمعیتی مصوب رهبر انقلاب اسلامی با انتقادهای فراوانی از سوی چهره‌های موافق این طرح مواجه شده است. حال به نظر می‌رسد مجلس یازدهم برای جامه عمل پوشاندن به این سیاست‌ها، طرحی را در نظر گرفته است.


نماینده مردم ملکان در مجلس شورای اسلامی با تشریح جزئیاتی از طرح تشویق زاد و ولد گفت که بر این اساس از زمان تولد فرزند سوم خانوارها یارانه‌ای به اندازه مبلغ یارانه خود دریافت می‌کنند. سیدعلی موسوی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به طرح تشویق افزایش جمعیت و زاد و ولد گفت: ما در این طرح پیش‌بینی کردیم سه دهک پایین جامعه اگر فرزند دوم به بعد را بیاورند به محض تولد فرزند سوم از سهام آیندگان به آن‌ها تعلق می‌گیرد که به اندازه مبلغ یارانه آن خانوار است و ماهانه پرداخت خواهد شد.


وی با بیان اینکه سهام آیندگان از محل ۵ درصد سهام شرکت‌های دولتی است که در اختیار بنیاد ملی جمعیت قرار می‌گیرد، گفت: اگر این سهام به فروش نرسید به اندازه همان مبلغ به خانوارها سهام تعلق می‌گیرد. موسوی با بیان اینکه یارانه‌های پرداختی برای تشویق فرزندآوری با هماهنگی سازمان هدفمندی یارانه‌ها خواهد بود، گفت: ما درباره این طرح با رئیس کمیسیون فرهنگی مشورت کردیم و قرار شد پس از ارائه نظر کارشناسی مرکز پژوهش‌ها این طرح در صحن مجلس مطرح شود.

منبع: ابتکار

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار